Danieli katkine auto ja suurpuhastus

28-30.12.12

Meie viimane telkimisplats
Järgmisel päeval selgus meie õnneks, et belglane ei olnud koos hispaanlannaga Mehhikosse põgenenud ja meil siiski oli katus pea kohal olemas. Lubatud suuri koristustöid ja kodusemaks muutmist keegi küll väga teinud ei olnud, aga vähemalt kirjutuslaud ja pesumasin oli toodud. Belglane Daniel korrutas iga küsimuse peale:“No problem!“ ja lubas ülejäänud asjad õhtul ära tuua.
Kogemus on näidanud, et hispaanlaste ajataju on meie omast midagi väga erinevat ja seetõttu otsustasime Danieli tagasitulekut mitte oodata ja hakkasime koristama. Korraldasime tõelise suurpuhastuse ning pesime kõik sõna otseses mõttes maast laeni puhtaks. Üürikorteriga juba on kord see probleem, et kunagi ei või sa teada, milliste hügieeniharjumustega inimene seal varem elas, nii et parem on kõik puhtaks küürida.
Üks magamistuba
Teine magamistuba
Korter on suur ja selle koristamine võttis omajagu aega, kuid oodates, millal Daniel lubatud asjadega tuleb, oleksime jõudnud veel ühe korteri puhtaks teha. Lõpuks ta helistas meile ja ütles, et ta auto on katki, mistõttu peab ta autot vahetama ning hiljem tulema. Lõpuks läks tal aga nii kaua aega, et ta ei jõudnudki tol õhtul meie juurde. Kuna tegu oli reedese päevaga ja nädalavahetustel on töö tegemine siin põlu all, siis ei jõudnud ta ka järgneval kahel päeval meie juurde. Hakkame sellise suhtumisega kahjuks või õnneks juba harjuma ja nüüd lihtsalt ei hakka üleliia lootma, et tegelikult ka tehakse kõike nii nagu öeldakse. Inimesed on siin ikkagi sõbralikud ja seetõttu on keeruline nende peale ka pahaseks saada.
Üldiselt me ei kurda :)
Kuna nädalavahetus kulges koristamise ja sisseelamise tähe all, siis siinkohal võime hoopis enda korteri asukohta taevani kiita- korter asub San Isidro peatänaval, mis tähendab, et meie ukse ees on bussipeatus, üle tee asub polikliinik ja käe-jala ulatuses on erinevaid poode ja kohvikuid. San Isidro linn ise asub kiirtee ääres, nii et siit on ka väga hea bussiühendus teiste linnadega. Lisaks läheb just San Isidrost buss Teide vulkaanile, mis teeb meie plaani seda mäge vallutada, eriti mugavaks. Umbes 4 kilomeetri kaugusel San Isidrost on El Medano rand, kus saab soovi korral ujuda või lohetada. Ükskord siit lahkudes ei pea me lennujaama saamisega samuti väga pead vaevama, sest lennujaam asub San Isidrost umbes 5-7 minuti kaugusel. Oleme igatahes oma valikuga siiani rahule jäänud ning õnnelikud, et me ei pidanud leppima oma pisikese ühikatoaga.

Üks pool elutoast

Teine pool elutoast

Väga sageli ei visata siin asju konteinerisse, vaid jäetakse selle kõrvale, et soovi korral saaks keegi need endale võtta
Üsna hea parkimisviis
Leidsime huvitava laavakivimitest ehitatud aia

No comments:

Post a Comment